Nyexaminerade Make-Up Experts

Ni som har följt mig ett tag kommer säkert ihåg att jag har varit inhyrd utbildare för The Body Shop under några månader. Där har jag drivit kursen Make-Up Experts för väl utvalda makeupartister eller extra duktiga makeup-tjejer från butikerna. Allt för att de ska bli ännu mer slipade. Det har varit en grupp i Stockholm och en i Göteborg. Vi har gått igenom mer djupgående tekniker, färger, korrigeringar och en hel del annat spännande. Och självklart har vi sminkat väldigt mycket. Det har varit fantastiskt roligt!

bild-90

I tisdags examinerades gruppen i Stockholm och idag gruppen i Göteborg. Under sista dagen hade jag bland annat en trendföreläsning och eleverna fick göra en examensmakeup. De är verkligen otroligt duktiga och kreativa! Dagen till ära hade jag Emma Israelsson med mig. Hon är utbildningschef och produktexpert för The Body Shop och precis så där genomgå och härlig som man kan tänka sig.

Det känns både roligt och sorgligt att ha examinerat de sista idag. Och samtidigt är jag självklart väldigt stolt och tacksam. Det har varit en rolig och inspirerande resa och de har utvecklats mycket under tiden. Det har varit superkul att följa alla och ha fått förmånen att lära känna dem.

Just det här med utbildningar är en stor passion för mig. Att få lära ut, tala framför publik, diskutera och inspirera. Jag älskar det! Och extra roligt blir det när det är för positiva, glada och härliga människor.

Det blev många superlativ. Men jag tror att ni är ganska vana vid det ;).

bild-88 bild-87 bild-86