Nyheter från MAC

Jag testade två nya skuggor från MAC idag. Den guldiga är en somrig melerad skugga som heter Summer Haze. Den ger milda pigment med lite metallickänsla. Fin då du vill ha mer naturlig sommarsminkning. Men inte tillräckligt mycket pigment för att jag skulle använda den till fest. Men den tillhör också serien MAC Naturally med mjukare färger. Den finns i butik nu och någon månad framåt.

Den glittriga skuggan heter Reflects Blue och är mer ett glitter. Färgen går mot blålila och är superfin! Den blir relativt transparent och jag kan tänka mig att den är superfin till svart skugga. Den tillhör serien MAC Chenman som är plåtad av den fantastiska kinesiska modefotografen Chen Man. Jag ska försöka visa några av hennes vackra bilder senare! Produkterna från Chenman kommer ut i butik 8 april.

Och ja, jag har blandat varma och kalla färger 🙂

20120325-115335.jpg

20120325-115342.jpg

20120325-115348.jpg