Nyheterna från NIVEA

Under förra veckan var jag på pressmöte för NIVEA tillsammans med Delinda och Tina. Det var uppdukat för sommar och stora dukar med somriga bilder, var upphängda i taket och skymde den vintriga utsikten utanför. Skönt! För min del räcker det nämligen med en månad vinter om året…

Delinda lyckades fota den goda maten. Jag fick en veggiewok som det stod mitt namn på. Plus i kanten! Ännu mer plus i kanten för att det var tzayspett i.. så gott!

Vi fick en föreläsning om solens strålar och dess påverkan på huden. Det var en tysk läkare  som kändes väldigt kunnig som höll den. Den var kanske snäppet lång men väldigt intressant. Man kan aldrig repetera solskador för mycket!

NIVEA kommer ut med två nyheter den här säsongen. Båda är anpassade för känslig hy och är utan parfym, konserververingsmedel och färgämnen. Det kommer en variant i sprayform och den andra är i lotionkonsistens. Bägge har SPF30 .

 

Jag har inte hunnit testa dem än och har heller ingen koll på ingredienserna. Men det bli upp till bevis när vårsolen kikar fram lite mer!