Nytt år, nya möjligheter

Åh, en sådan klyscha jag använder mig utav i rubriken. Men jag känner faktiskt så. När december börjar närma sig sitt slut gillar jag att summera året och sätta upp nya mål för nästa. För vem vet vad som händer då? Jag gillar spänningen i det. Samtidigt har jag en liknande känsla av nystart i augusti varje år. Det kanske sitter kvar sedan skoltiden?

Jag brukar sätta mig ner med min dagbok och skriva ner alla mål för kommande år. Det känns så mycket lättare att få igenom dem då. När jag har dem på pränt och vet vad jag ska sträva mot. Listan brukar bli flera sidor lång.

Vad har du för mål för 2014? Det är snart dags att börja formulera dem för dig själv.

Min agenda för 2014 är än så länge ganska luftig och skön. Men flera roliga projekt och spännande samarbeten är inbokade. Resten återstår att se.

Agenda elinfagerberg.se