Nytt från Paula Begoun

Jag började följa Paula Begoun för flera år sedan och har ett gäng av hennes böcker i bokhyllan. Jag tycker att hon både är väldigt kunnig och inspirerande utan att vara för gnällig. Jag gillar att läsa av dem som har kunskap, erfarenhet och utbildning inom området och inte bara kan skriva.

När hon startade Paula´s Choice för några år sedan blev jag genast nyfiken. Nu har jag testat en av deras senaste produkter, en handkräm. RESIST Ultimate Anti-Aging Hand Cream med spf 30. Hurra för hög spf!!

Händerna är ju tillsammans med ögonområdet och halsen/dekolletaget det området på huden som åldras snabbast. Så det gäller att ta hand om dem! Handkrämen från Paula´s Choice ska ha en anti-age effekt och innehåller förutom spf en drös med antioxidanter och mjukgörande ämnen. Händerna blir mjuka och återfuktade utan att kännas kladdiga. Plus för en handväskvänlig storlek. Ett litet minus för att den är oparfymerad. Jag vet att det är bra för många, huden behöver verkligen ingen parfym. Men lite tråkigt är det..

Du hittar Paula´s Choice i webshoppen på deras hemsida. De säljer även till Sverige.