Nytt från Pur Minerals

Hösten hos Pur Minerals ser riktigt snygg ut!

De har bland annat släppt en ny palett – Love Your Selfie.Den innehåller 8 ögonskuggor, en bronser, highlighter och ett rouge samt läppglans och mascara. Perfekt för höstens weekendresor alltså. Det är riktigt bra nyanser i paletten. De passar långt ifrån alla. Men de passar många. Ca 650kr.

Pur Minerals elinfagerberg.se palett Pur Minerals Selfie elinfagerberg.se

Eye Polish är en nyhet för ögonen. Det är en flytande ögonskugga som blir metallicglansig och pudrig på huden. Den går att använda som den är eller över/under andra ögonskuggor. Det medföljer även en liten applikator i plast. Det kommer sex nyanser och jag gillar att lägga de ljusa som highlighter på kindbenen. Annars tycker jag om att använda dem ovanpå en mörkare ögonskugga för att få en snygg metalliceffekt. Ca 345kr.

Eye Polish pur minerals Pur Minerals Eye Polish elinfagerberg.se

Givetvis kommer det också en ny contouringprodukt som “alla” lanserar nu. Den här varianten är i en krämig formula och kommer som stick med en contouringfärg i ena änden och en highlighter i den andra. Det medföljer också en svamp i förpackningen. Jag gillar den krämiga formulan men jag tycker att färgen på contouringprodukten är för varm. Jag föredrar att skapa skuggor med brungrå nyanser. Är de gyllenbruna blir det mer som bronsprodukter för mig. Därför kommer jag säkert att använda den mer som det. Cameo Contour lanserar i januari. Ca 555kr.

Cameo contour pur minerals elinfagerberg.se Pur Minerals cameo contour elinfagerberg.se

Nästa produkt är en krämig läpp-produkt – Lip Lure. Den ger glans, täckning och sitter snudd på lika bra som ett stain men utan att torka ut. De flesta long lasting-produkter gör ju det annars. Lip Lure har en filtapplikator som du pumpar upp produkten till. Den finns än så länge i sex nyanser och jag hoppas att det kommer fler. Jag gillar den här. Ca 295kr.

Pur Minerals lip lure

Den sista produkten är Browder. Som namnet avslöjar är den till för ögonbrynen. Formulan är en blandning av kräm och puder och innehåller fibrer som hjälper brynen att se tätare ut. Jag märker dock av krämen väldigt lite. Browder känns mest pudrig. Den appliceras med en lång filtspets. Jag tycker att resultatet blir mjukt och naturligt. Det är bra färger. Men det är lite bökigt att jobba med filtspetsen. Man behöver torka av den mot hylsans kanter för att det inte ska komma för mycket av produkten på filtspetsen och istället ramla ner på huden. Den hade behövt vara krämigare för att bli en favorit för mig. Ca 295 kr.

Browder