Nytt godis från OPI

Tidigare i veckan var jag på pressmöte med OPI och spanade in deras kommande nagellack. Jag var sen och kom inrusande när allt hade börjat. Men jag hann ändå höra vårtrenderna presenteras av Moderådet och om OPIs kollektion Euro Centrale. Precis som namnet antyder är Euro Centrale inspirerat av centraleuropa. Man har tagit inspiration av allt från historiska kyrkor, moderna byggnader och unga designers. En liten kuriosa är att de två grundarna från OPI är från Ungern.

Vi fick naglarna lackade om vi ville. Eftersom jag inte är tillräckligt försiktig efteråt så hoppade jag det. Men nedan ser ni Karin och Kristina som har fått sina naglar lackade.

bild (84)

Jag gillar flera av lacken i kollektionen. Mina favoriter är röda – My paprika is hotter than yours!, rosa – Suzi’s Hungary AGAIN! och duvblå – Can’t find my Czechbook. Än får ni vänta några veckor till de har kommit ut i butik. Är det någon nyans ni gillar?

OPI

https://elinfagerberg.se/wp-content/uploads/2013/01/bild-86-e1358420306372.jpg

Den här våren handlar det mycket om olika texturer på naglarna. Förra året kom pärllacken stort och trenden med olika former av formulas fortsätter. Under 2013 samarbetar OPI med Mariah Carey. I den första kollektionen de lanserar tillsammans finns det fyra jättefina, vanliga lack. Samt fyra stycken spännande lack med konsistens av “flytande sand”. Det är matta lack med glitter i. Jag testade igår och fullkomligt älskar! Ytan blir väldigt läcker och ovanlig. Men om du har en liten bebis hemma rekommenderar jag dig att vänta. Naglarna blir lite som sandpapper.

bild (83)bild (82)bild (85)

Liquid Sand i färgen Can´t let go. En matt lila ton.