Nytt på läppfronten!

Åh, så många företag det är som lanserar nya härliga läppstift och glans i höst! Och läpparna är verkligen i fokus trendmässigt så det ligger ju rätt i tiden.

Bare Minerals har lanserat läppstiftskollektionen Marvelous Moxie. De ska bland annat vara berikade med vitaminer och mineraler och har en riktigt fin täckning. De finns i 16 olika nyanser och har en hylsa som gör att locket inte kan krypa iväg i väskan. Jag gillar stiften väldigt mycket. De har en lätt och mjuk formula och fin doft. Men jag tycker inte att hylsan är hundra. Den kan vara lite klurig för naglarna.

bareminerals-moxie-ipstick

Giorgio Armani Cosmetics lanserar läppstiftsserien Rouge Ecstasy som ska vara det första “CC läppstiftet”. Det ska ge både fukt och mycket färg. Jag var på deras pressmöte innan sommaren och har använt läppstiften flitigt sedan dess. De här är riktigt bra! De har otroligt fina pigment men ändå en lätt formula som inte känns kletigt. Det blir ett tunt lager men intensiv färg. De 36 olika färgerna är döpta efter olika minnen för Mr Armani. Det enda negativa är väl priset – 320kr..

Rouge_600_FB_HD.psdThe Body Shop har nyligen lanserat Color Crush Lipstick. Dessa kikade jag på redan i maj och även dem har jag använt flitigt sedan dess. De sitter lite olika bra beroende på färg. De mest intensiva sitter riktigt, riktigt bra! De innehåller bland annat marulaolja och körsbärsolja. Formulan är mjuk men lätt och de doftar mjukt av ros. De mest intensiva nyanserna är helt klart de snyggaste!

13048m_l

Vernis á Lévres Rebel Nude är ett tillskott till YSL Vernis á Levres-familj. Det är 8 nya färger som alla tillhör nude-skalan men har tillsatt pärlemo i sig för lite mer liv. De sitter som berget! Men jag föredrar Vernis á Lévres i starkare nyanser. Då är de plötsligt en av mina favoritprodukter.

L4469100 RPC VAL n°107.tif

 

Lancome utökar sin kollektion In Love med läppglans – Gloss In Love. Hylsan är underbar med en klickfunktion som gör att den inte läcker i handväskan. Färgerna är relativt intensiva med skimmer i. Fint! Det enda jag inte gillar är att applikatorn är så böjd att det är svårt att måla på överläppens kanter. Men på underläppen fungerar det super!

23.4 GIL 383 ouvertBD RVB.png