Ögonskuggspaletter för julens fester

Skönhetsföretagen fortsätter att spotta ut ögonskuggspaletter! Och vi konsumenter verkar inte få nog. Här är några för julens fester och alla är i prisklass mellan och budget. Vilken blir din favorit?

Julens ögonskuggspaletter

The Body Shop Eyeshadow Palett Swinging Silver kommer med julkollektionen Winter Trend och är limiterad. Jag älskar den persikofärgade nyansen längst upp till vänster. Den får blå ögon att poppa. Förutom den här paletten finns det även en i varma nyanser. Annat fint i kollektionen är det skimrande pudret The Sparkler. Eyeshadow Palett kostar Ca 295kr.

The Body Shop ögonskuggspalett elinfagerberg.se

Yves Rochers palett Festif tillhör deras vinterkollektion och finns i limiterad upplaga. Den innehåller skimrande nyanser av bland annat guld och lila. Vackert! Pigmentet är inte hundra, men det är ett väldigt bra budgetalternativ. Ca 169kr.

Yves rocher elinfagerberg.se

Beauty by Ellos ögonskuggspalett Multi Eyeshadow är ingen specifik jullansering utan tillhör det spillrans nylanserade märket Beauty by Ellos. Jag tycker att den smular lite. Men den har bra pigment och den har väldigt användbara färger. Här i färgskalan Smoky Plum. Ca 99kr.

Beauty by Ellos smoky plum

UNE släpper sin ögonskuggspalett By Night i färgskalan Bronze. Supersnygg! Den här tillhör inte heller någon vinterkollektion men lanserades nyligen och är perfekt till julens fester. Företaget har ett schysst ekotänk och jag gillar skuggornas pigment och hållbarhet. Ca 169kr.

Une palett

LÓréal Paris julkollektion Extravaganta innehåller den här limiterade godbiten – La Palette Smoky. Kollektionen är inspirerad av det extravaganta och djungeln. Det här är snyggt! Paletten har en blandning av 10 snygga nyanser som funkar fint både till vardag och fest. Jag är väldigt förtjust i den militärgröna längst bort till höger. Ca 129kr.

Loreal palett