Oil of Morroco från Marc Anthony

Snart har alla hårvårdsmärken produkter med arganolja. Och det är egentligen inget fel med det, det är en riktigt fin ingrediens för håret. En av de senaste att lansera, är Marc Anthony som jag tidigare har skrivit om här.

Den nya serien, Oil of Morroco är tänkt att verka färgbeskyddande, stärka, skydda och vårda håret. Förutom arganolja är sheasmör en av ingredienserna. Det finns schampo, balsam och serum bland nyheterna.

För min del passar inte produkterna perfekt. Mitt hår är rätt torrt och sprött och behöver ännu mer vård. Men jag kan tänka mig att de passar utmärkt för dig som har mer normal till torrt hår, och är rädd för att det ska tyngas ner. Produkterna har en lätt doft som inte tar överhanden och en snygg design. Men den turkosa färgen gör att produkterna liknar de  från Morrocan Oil..

Och för er som inte gillar sulfater så är schampot helt sulfatfritt!