Om det där livspusslet

Innan jag blev mamma tyckte jag alltid att jag var så upptagen. Jag hade så otroligt mycket att göra med mitt företag och sociala liv. Det var jobbmöten, kursdagar, studier, planering, events, mingel och pressmöten. Jag skulle bara veta! Nu när några månader har gått har allt mer satts på sin spets. Jag skulle inte drömma om att säga att jag hade lite tid förut. Tid har verkligen fått perspektiv nu. Med en ljuvlig liten flicka på snart nio månader har jag fullt upp. Lägg till eget företag, hund, socialt liv och kärleken. Min man jobbar runt 65 timmar per vecka så tid är hårdvaluta.

Men jag är oändligt tacksam! Jag har en fantastisk familj och ett jobb jag alltid drömt om. Lägg till återhämtning och större socialt liv så skulle livet vara på topp.

Det är underligt hur livet kan förändras, få nya perspektiv efter nya utmaningar. Hur klarar du av livspusslet?

Elin Fagerberg elinfagerberg.sePå bilden ovan har jag ögonskuggor från Pur Minerals nya ögonskuggspalett och nya Full Metal Shadow från YSL i nyans nr. 6. På läpparna har jag Long Last Soft Matte Lipstick från Clinique i nyansen Matte Magenta. Den börjar bli en klassiker för mig nu!