O&M i Meatpack District

I trendiga Meatpack District i New York har Original Mineral en salong som även fungerar som utbildningslokal för deras frisörer. Jag var där i fredags för att fixa håret hos O&Ms Creative Director Janelle Chaplin. Hon var fantastiskt duktig!

Det tog mig säkert en kvart att hitta till salongen. Jag sprang runt, runt i samma kvarter. Men tillslut såg jag en liten, liten träskylt ovanför en smal dörr och smet in.

Frisör i New York elinfagerberg.se O&M elinfagerberg.se Te elinfagerberg.se Frisör i Meatpack

Salongen hade en “hemma-hos-känsla” och var ombonad och mysig. Jag fick sitta vid ett stort matsalsbord med tända ljus då Janelle fixade mitt hår. Min hårfärg var lite för gul så vi valde en askigare beigeblond ton för att få bort det gula. Hon blandade och la i färgen i mitt hår på max tio minuter. Det gick otroligt snabbt!

Medan färgen fick verka i mitt hår roade jag mig med att läsa amerikanska magasin och kolla på filmen “Move over darling” som visades med projektor på väggen. I högtalarna spelades det skön blues. Avkopplande och mysigt!

Min hårbotten reagerar rätt ofta på hårfärger men inte alls denna gång. Det kändes nästan ingenting. Längderna fick en toning med macadamianötolja för att fräscha upp färgen lite. Efter en hårtvätt som kändes som en spastund fick jag äntligen spana in färgen. Den blev naturlig och fräsch. Jag är jättenöjd! Håret fick en fin ton och lyster och hårbotten är glad.

Elin Fagerberg O&M Elinfagerberg.se ny hårfärg

Håret är stylat med locktång och Original Minerals Atonic Thickening Sprits och Frizzy Logic Shine Serum. 

Är du sugen på att testa deras hårfärg? Den lanserades nyligen i Sverige så du behöva inte åka över Atlanten för att färga håret.