Hipp hipp hurray för 007!

Jag fick precis ett väldigt tjusigt bud. Givetvis levererat när jag hade håret i spolar. Tänk er Mad Men fast utan rött läppstift, puder eller tjusiga kläder..

Men! Paketet var desto mer glamouröst. Så det vägde upp mitt anlete lite. OPI var avsändaren till en flaska Bollinger, choklad och en helt ny, otroligt snygg nagellackskollektion. Gaah, jag vill prova alla på en gång!

Kollektionen heter Skyfall och är en hyllning till James Bond som ju firar 50 år i år (Men på film blir han yngre och yngre?). Det är glamourösa och pampiga färger, som jag är väldigt svag för. Mest nyfiken är jag på skimrande “Live and let die”. Jag ska måla och lägga upp naglarna så fort jag hinner!

Det kommer också släppas ett överlack med 18 karats guld. Kan det bli mer glamouröst? Något för de inbitna nagelnördarna kanske.

Chokladen är redan slut.. sssshh…