Om utförsäljning och Acquizhen

Acquizhen är ett fantastiskt fint ekologiskt och organiskt hudvårdsmärke. Jag driver agenturen för det i Sverige och trots att jag har många favoritprodukter från andra märken (så klart!) så är det Acquizhen jag alltid åtekommer till. Det är ännu det bästa märket jag har testat för huden. 

Men nu har jag valt att sluta driva agentur för Acquizhen. Mitt liv är helt enkelt fullt med så mycket roligt frilans- och konsultjobb att jag känner att tiden inte räcker till. Är det något jag har lärt mig av livet är det att det är alldeles för kort för att inte lägga det mesta av sin energi på det som ger mängder med positiv energi tillbaka. Livet ska vara roligt! Och den enda som kan göra det riktigt kul, är en själv. 

Därför har jag nu utförsäljning på Acquizhen.se. Nämligen hela FEMTIO PROCENT rabatt! Ange koden “Utförsäljning” i kassan så dras rabatten av automatiskt. Produkterna ger bland annat fukt, näring, lyster och en riktigt bra anti-age effekt. Det är först till kvarn som gäller! 

Sprid gärna ordet! 

6-8-thickbox.jpg