On the road again… 

Jag är på väg upp till Stockholm med min lilla familj igen. Det är kasst väglag med snö på vägarna, regn i luften, mörkt och väldigt mycket trafik. Temperaturen ligger runt nollan och vi puttrar periodvis fram i 80. Både jag och lilltjejen är minst sagt uttråkade!

I Jönköping tidigare idag. 

Men jag har haft en fantastisk julhelg! Vi firade traditionsenligt hos mina föräldrar med mina systrar med familjer. Det blev högljutt, smått kaotiskt och alldeles underbart med mycket mat, värme och skratt. Det var härligt att uppleva barnens skräckblandade förtjusning när Tomten kom.

Jag har ätit alldeles för mycket och rört på mig för lite.

Jag har hunnit med rea och gjorde riktiga superfynd på bland annat Gina Tricot, Monki och Åhlens. Smålänningens ögon lyste!

Igår var jag ute med min ljuvliga vän Frida. Vi var på PM Tak i Växjö och hade jätteroligt!

Den här veckan som kommer blir rätt stressig för mig. Vi åker till Kanarieöarna i slutet av veckan. Hurra!! Under tiden lånar vi ut lägenheten till några vänner och deras fina hund. Därför vill jag fixa lite extra hemma. Jag behöver bland annat packa, sortera, tvätta och städa. Jag har även en stor deadline till en tidning direkt efter semestern som jag måste jobba med på kvällarna. Nyår firas med några av våra bästa vänner, det ska bli otroligt roligt!