På besök i Göteborg

Igår åkte vi ner till Göteborg för att fira min systersons födelsedag. Det var jättemysigt att träffa hela familjen! Vi fikade, lekte med barnen och hade trevligt. Efter en stund var det dags att äta födelsedagstårta och hurra för sexåringen. Men nere i källaren där tårtan stod, satt vår lilla dvärgtax Maggie och mumsade tårta. Hon hade tryckt i sig en hel del. Behöver jag säga att jag skämdes? Och var väldigt orolig för hunden såklart. Det fick bli köpt tårta istället och Maggie klarade sig bra. Hennes mage är rätt tålig..

På kvällen åkte vi in till avenyn för att sova på Scandic Rubinen. Jag har inte bott där tidigare. Men det är nummer 27 i ordningen av Scandichotell jag har bott på. Det var ett riktigt snyggt hotell! Och sängen var underbar. Jag har inte sovit så bra sen några veckor innan förlossningen. Det var otroligt välbehövligt!

Efter en mysig hotellfrukost med utsikt över avenyn upptäckte vi att vi haft inbrott i bilen under natten. En sidoruta var inslagen och en liten väska som vi glömt var snodd. Den var fylld med Ians studielitteratur i ryska. Vi får hoppas att tjuvarna fick mycket nytta utav den.
Idag har vi krånglat rätt mycket med rutan. Men vi fick bra hjälp på hotellet. De lät oss stanna så länge vi behövde på rummet bland annat. Det var ovärdeligt med en liten bebis.
Jag har också jobbat lite och vi har hunnit med en bebisdejt med vår vän Peter och hans små tvillingar. Mysigt!

Nu sitter vi i bilen med plastad ruta. Blåsten tjuter utanför. Läskigt!

IMG_1378.JPG

IMG_1328.JPG

IMG_1379.JPG

IMG_1439.JPG