Paradox från Isadora

Höstens kollektion från Isadora heter Paradox och bygger på en varm och en kall färgskala. Inspirationen är hämtad från feminina kontra maskulina trender och vintage kontra framtid. Jag tycker att de har lyckats riktigt bra med den här kollektionen. Färgerna är mustiga och härliga och stämmer bra in med höstens mode.

Nya produkter är matta läppstift och en vaxpenna som gör att läppstiftet inte riskerar att flyta ut. Nya färger finns på ögonskuggspaletter, eyeliner, ögonpennor, nagellack, läppglans och rouge.

Mina favoriter har blivit ögonskuggspaletterna och rouget i stiftform. Krämrouget har en otroligt bra färg som passar de flesta. Ögonskuggorna sitter i sin tur väldigt bra och är enkla att jobba med.

[slideshow]

Och ja, tyvärr är bilderna på mig plåtade med iPhone, i dåligt ljus och oretuscherade. Håll till godo 😉

På bilderna har jag testat den varma paletten, Brown Patina, tillsammans med eyelinern Dark Brown, rouget, vintage rose och läppstiftet Bare Bohemian. Jag kombinerade det med Isadoras nya B.B Cream.

Jag brukar kunna använda en hel del varma toner. Men passar oftast i kalla eller mildare varma färger. Allt efter säsong och kombination. Jag älskar att ha varma färger på ögonen och kalla på läpparna. Som vinröda läppar och mörkbruna skuggor. Isadoras ögonskuggor går utmärkt. Men vid läppstiftet tog det stopp. På några bilder har jag till och med lagt på en mer neutral persikorosa läppglans. Jag vantrivdes nämligen rejält, Bare Bohemian passade mig inte alls. Jag hade förmodligen varit finare i någon av de rödare nyanserna på läppstift.

B.B Cream ska ge fukt, skydd och täckning. Jag tycker att den lyckas rätt bra. Jag kommer att behöva mer täckning i vinter. Men just nu funkar den och den går snabbt att få jämn.