Min påsk i Växjö

Jag var nere i Småland under påskhelgen för att hälsa på familj och vänner. Det var supertrevligt! Jag är född och uppväxt i Växjö och har flera av mina nära kvar där nere.

Elin Fagerberg påsk i växjö påskmatMammas påskmat

Påsk i Växjö

Jag hann bland annat med påskmiddag med hela storfamiljen med mina föräldrar och systrar med familjer. Det var jättetrevligt! Vi åt god mat och barnen busade. På kvällen gick jag ut med mina vänner Cissi och Frida. Vi var på P.M Tak och drack champagne, uppdaterade oss om varandra och skrattade mycket. Är det något som ger mig energi så är det mina vänner. Det är guld värt att ha kvar dem efter så många år.

Elin Fagerberg påsk i växjö, pm takVi var ungefär lika suddiga som vi ut..

Lördagen och söndagen tillbringade jag och min man på spa. Vi besökte Hooks herrgård som ligger mellan Växjö och Jönköping. Herrgården var över mina förväntningar med sin relativt nya spaavelning. Det var verkligen jättefint! Men mer om den kommer.

I måndags åkte vi upp till Stockholm igen. Vi tog med min vän Frida i bilen upp och hon stannar här några dagar. Lyxigt!