Påsken hos Lush

Snart är det Påsk! Även fast den kommer sent i år känns det som ett härligt vårtecken. Lush brukar vara duktiga på roliga säsongsprodukter till högtider. Och de har lyckats även denna gång.

Bland nyheterna finns Bunch of carrots. Det är ett badskum med doft av citrus. Man kan använda det flera gånger och jag fullkomligt älskar formen av morötter! Men jag tror att badskummet fanns förra året också med formen av en morot? Andra nyheter är Brightside badskum med härliga färger och doft av bland annat citrus och gardenia.

Lush påsk elinfagerberg.se

För extra glitter känns Golden egg lagom lyxigt. Guldägget glittrar ordentligt och är en kombination av badbomb och badolja och är den produkt jag är mest nyfiken på. Den doftar ljuvligt av kola och innehåller bland annat kakaosmör. Nom nom…

Längst upp till höger ser ni en bit av tvålen Carrot sopa. Den innehåller bland annat kakaosmör och morotsfröolja och doftar tropiskt.

Om jag tänker hoppa i badet nu? Nä, jag tänker lägga alla produkterna i en skål som påskpynt. Jag älskar rumsdoften de ger!