Påsköga

Jag gjorde en lite påskinspirerad, snabb ögonmakeup igår. Varför gör jag de alltid snabbt? Varför är jag alltid ute i sista stund? 🙂 Därav lite slarv. Men det får ni stå ut med.

Jag har använt,

Mörk brungrå ögonskugga: Nr, s17 från UNE. Den här använde jag med fuktig pensel men den ger också bra pigment torr. Den hamnade i yttre ögonvrån och i undre franskanten. Jag gillar den här skuggan väldigt mycket.

Rosa ögonskugga: rouget, Passionate pink från Make up Store. Jag använde den torr och suddade ut den mörka skuggan med den. I inre ögonvrån och upp ovanför globlinjen.

Orange ögonskugga: Beautiful morning från Make up Store. Användes torr och hamnade under ögonbrynet.

Svart kajal: från Apoliva. Den här har jag hunnit testa i några dagar nu och den har riktigt bra pigment. Det blir en vacker svärta och den är väldigt lättmålad. Sitter kanske inte helt hundra men helt ok. Gillar den annars skarpt!

Mascara: Diowshow – New Look från Dior. Mascaran har jag också hunnit testa i några dagar. Den förlänger fint och ger även en hel del volym. Jag gillar resultatet! Den har bra pigment men är också rätt svår att få bort.