Påsktävling!

Äntligen är det dags för tävling igen! Så om du är osäker på om du kommer bli nöjd med ditt påskägg så kanske du ska ta chansen och fixa ditt eget?

Tre härliga hårprodukter från Björn Axen lottas ut till en lycklig vinnare. Nedan kan du läsa vad Björn Axen själva skriver om produkterna.

För att vara med och tävla behöver du svara på frågan, “Vilken dag kan du få besök av en påskkärring”

Maila ditt svar tillsammans med din adress till, elinfagerberg@live.se. Tävlingen pågår fram till den 12 april. Lycka till!

[slideshow]

luxiurous glow – shine cream
Vad?
En creme som gör ditt hår vackert glansigt, utan att tynga ner. Med sin antifrizz-effekt trollar den bort flygigt hår. Cremen ger medium stadga.
Hur? 
Lägg en liten mängd i handflatorna och stryk över torrt eller handdukstorkat hår.
Tips:
Om du önskar extrem glans och ett extra mjukt, följsamt hår, applicera Luxurious glow i handdukstorkat hår och föna. Om du önskar lite mer stadga addera en klick Salty surfer tillsammans med Luxurious glow och föna. Ifall du vill lyfta fram dina naturliga lockar så blanda Luxurious glow och Salty surfer och föna med tratt för definition.

Innehåller UV- och värmeskydd för att bevara hårets färg och kvalitet.
130 SEK

curlylicious – curl mousse 
Vad? 
Curlylicious är en fantastiskt härlig mousse som både känns och ser ut som nyvispad grädde. Den lyfter fram dina lockar och ger en fin studs. Moussen känns helt naturlig i håret och tar även bort frissighet.
Hur?
Applicera i hela håret när det är handdukstorkat. Föna för att maximera effekten av moussen. Självtorka om du vill att lockarna ska få en krispig yta.
Tips: 
Om du fönar håret med en diffusor/föntratt så skapas ännu finare och tydligare lockar. Önskar du ännu mer stadga till dina lockar, addera en klick Salty surfer till Curlylicious.

Innehåller UV- och värmeskydd samt vitaminer för att bevara hårets färg och kvalitet.
110 SEK

size matters – volume spray mousse 
Vad? 
Värmeskyddande spraymousse ger håret rejäl volym och fyllighet, ända från hårbotten. Size matters fyller ut håret och får det att se tjockare och glansigare ut.
Hur? 
Spraya i hårbotten när håret är handdukstorkat. Dela benor med fingrarna och massera igenom hela håret. Föna.
Tips: 
Vänd upp och ner på huvudet och föna håret i motsatt riktning för att ge håret ett rejält lyft ändå från hårbotten.

Innehåller UV- och värmeskydd för att bevara hårets färg och kvalitet.
130 SEK