Elin Fagerberg på middag med Pixi Beauty

Pixi Beauty firar 20 år med födelsedagsmiddag

Pixi Beauty har surfat på skönhetsvågen i hela 20 år. Att säga att de är populära är väl kanske en liten underdrift. I veckan firades de med middag, vin, vin, smink och hudvård.

Jag var osäker på om jag skulle åka på middagen. Det var mitt under Corona-hysterin men jag fick skjuts dit och då kändes det lite bättre. En trång tunnelbanevagn känns mindre lockande.

Jag är så glad att jag åkte! Jag hade nämligen supertrevligt.

Vi var ett fyrtiotal influencers, makeupartister och andra glada människor som samlats i en väldigt härlig eventlokal på Östermalm.

I Sverige drivs Pixi Beauty av Sofia Strand som roddar allt tillsammans med Sophia Olsson som bland annat sköter PR. Två väldigt härliga tjejer. Det känns också kul att Sofia är syster till Petra Strand som grundade Pixi Beauty för 20 år sedan.

Amanda, Sofia, Sophie från Pixi Beauty
Amanda, Sofia, Sophie och Åsa – en tidigare kollega till mig. Det var väldigt roligt att träffa henne igen!

På middagen var också Amanda Bell som är internationell utbildare för Pixi och dessutom också en väldigt härlig människa. Vi stod länge och pratade på Daisy Beauty Expo för några månader sedan och hon känns både genuin och väldigt kunnig.

Felicia testar det senaste läppstiftet. Den här stjärnan är fin i allt.
Mina fina kollegor Kicki och Dominika fotas av mig.

Amanda tipsade bland annat Lip Glow och On-The Glow Blush Stick har samma färgnyanser och att du kan trycka Blush Stick direkt på handens ena sida för att sedan pressa den mot kinden. Jag kommer att testa att applicera det med rougeborste också. Jag älskar krämiga rouge! Och det här ger en superfin glow. Inte jättemycket färg utan en mildare version med som sagt lyster som dessutom innehåller vitaminer och aloe vera.

Hon berättade också att nya +C VIT Priming Oil lindrar reaktiv hud och går att återapplicera under dagen om du vill rätta till sminket och få det jämnare innan du går på AW. Oljan ska också göra att hudvården under förseglas och att sminket glider på. Och det ska tydligen räcka med 2-3 droppar.

Elin Fagerberg
Jag fotad av Kicki Burman
Ett av de nya läppstiften
Middag med Pixi Beauty

Jag hade som sagt supertrevligt och satt med ett härligt gäng där alla jobbar som makeupartister. När jag frågade om deras favoriter från Pixi Beauty rabblade de upp galet många. Betydligt fler än vad jag har hunnit testa. Glitterögonskuggorna Glitter-y Eye Quad är nog mina favoriter. Älskar glitter som sitter! Men som dessutom är enkelt att få bort. Jag använde en av dem kvällen till ära.

Deras Beautifye Eye Patches ska också vara galet populära. Gissa om jag är nyfiken på dem! Trött småbarnsmorsa som jag är…

Har du testat något från Pixi Beauty? Vad är i så fall din favorit?