Plåtning, vin, champagne, smink och lite bajs

Vilken underbar dag jag har haft!

Idag har jag blivit fotograferad av duktiga Magnus Fond. Han är en grym fotograf och jag kan varmt rekommendera honom om ni behöver nya foton. Vi körde lite nya pressbilder och några extra bilder till min portfolio. Jag är väldigt nyfiken på resultatet och lovar att lägga upp några här när jag får dem.

Efter det bar det vidare mot Östermalm tillsammans med min man. Vi var på ett väldigt trevligt event för vinet Mia Moscato. Det var en drös med härliga kollegor på plats. Men mer om vinet och eventet får ni läsa på vår matblogg.

Mia Moscato

Lite senare mötte jag upp min ljuvliga vän Lina för att gå på Make up Stores releasefest för deras uppdaterade tidning. Bindefeld anordnade festen och därför var det en hel del kändisar på plats. Men desto roligare var härliga vänner och kollegor som vi drack vin och skvallrade med. Bland annat Kicki från Glossy Box och Linnea från Tara/Amelia. I taket hängde det jättevackra bilder från den nya tidningen. Jag ser fram emot att bläddra i den. Den verkar inspirerande.

Elin Fagerberg och Kicki NormanMingel med Make up Store

Det mindre glamorösa inslaget hände när jag var ute med hunden tidigare idag. Jag hade glömt bajspåse. Jag tillhör de där som inte kan med att lämna hundbajs till allmän beskådan och eventuell nedtrampning. Så jag fick helt enkelt ta upp det med några servetter jag hittade i fickan. Och det var långt till nästa soptunna.. Hugha!