Pressfrukost med OPI Fiji – vårens sommarkollektion

I morse var jag på pressfrukost med OPI som snart kommer lansera sin nya kollektion Fiji. De släpper två kollektioner per år som är inspirerade av mode och säsongens trender och Fiji är modekollektionen för vår och sommar 2017.

OPI Fiji

Precis som namnet avslöjar är OPIs nya kollektion inspirerad av Fiji och dess vackra landskap med vegetationen och blommorna, stränderna, havet och maten.

opi-fiji opi-fiji-elinfagerberg-se

Jag tycker att Fiji är OPIs snyggaste kollektion på länge. Flera blå toner, nyanser inspirerade av sand och sol och naturens växter. Jag blev mest förtjust i knallorangea No Tan Lines, så länge den är tillräckligt täckande kommer den vara grymt snygg! Fiji innehåller 12 lack varav 10 är créme och 2 skimmer.

opi-fiji-rosa-orange-och-gult-elinfagerberg-se opi-fiji-grona-nyanser

Frukosten var fantastisk med bananpannkakor serverade med limeyoghurt, färsk frukt, smoothie, rispudding och mycket annat inspirerat av Fiji. Under presentationen visade de en reklamfilm med bilder från ön (eller inspirerade därifrån) och gissa om jag blev mer sugen på att resa iväg. Jag är ingen vintertjej.

I mitten av februari lanseras lacken i butik och priset ligger på 165 kr.

Moyou

Under pressfrukosten presenterades även märket Moyou som har produkter inom nail art. De har snygga mönsterplattor du använder tillsammans med en stämpel för att skapa olika mönster på naglarna. Det såg faktiskt rätt lätt ut även för någon som är kass på nail art som jag. Man lägger en droppe nagellack på mönsterplattan, stryker över lacket med en spatel, tar stämpeln och trycker först på mönsterplattan och sen på nageln. Det finns över 700(!!) mönsterplattor så du kommer nog kunna hitta något mönster som passar dig. Jag tycker att det här verkar vara en smart produkt som ett roligt komplement till nagellack. Vad tycker du?

Priset för en platta ligger på 140 kr. Jag kommer uppdatera dig med priset för stämpel och skrapa så fort jag vet.

moyou-stampelplattor opi-fiji-med-monster moyou-stampelplattor-med-stampel-elinfagerberg-se