Pressmöte med Sephora – bland ögonskuggor och vibratorer

I måndags bjöd Sephora in till pressmöte för att visa upp sina nyheter inför julen. Min man fick gå från jobbet för att hänga med vår dotter medan jag sprang med andan i halsen för att hinna se så mycket som möjligt. Det fanns väldigt mycket fint! Sephoras julkollektion är inspirerad av en vacker vintervärld och en stor del av kollektionen går i isigt ljusblått. Fint!

Sephora mingel Sephora rosor

Det kommer bland annat en adventskalender med miniprodukter. Hurra! Ett kit med bästsäljare i ministorlekar är en annan nyhet. Däri finns det ögonskugga, mascara, rouge, läppstift, eyeliner, läppbalsam och ögonmask. Men den mest uppseendeväckande produkten är en vibrator förklädd till en blå badanka med halsduk. Sephora har lanserat de vibrerande badankorna i några år nu. Kul! En nyhet jag tror mindre på är Outragerous Lashes – en produkt för att applicera små svarta pluttar på ögonfransarna. Jag tror att det lätt kan se ut som klumpar. Men jag har inte testat den, det kanske blir superfint? De lanserar även flera andra makeupprodukter.

Sephora adventskalender Sephora anka Sephora läppglans

De andra märkena som finns i Sephoras butiker har också nyheter. Make up Forever, som är ett favoritmärke för mig sedan många år, lanserar nya lösfransar. De kommer även ut med fina presentaskar med bästsäljare till jul.

Guerlain lanserar en vacker och lyxig julkollektion där jag bland annat blev nyfiken på en highlighter i traditionell “pärlform”. Här med små vackra stjärnor. De hade också väldigt vackra paletter.

Sephora make up foreverSephora Guerlain

Formula X visade supersöta duokit med festliga nagellack. Perfekt till nyår!

NARS visade upp en hel kollektion med väldigt snygga produkter. Det är en kollektion i samarbete med en hemlig person precis som de ofta har. Allt är väldigt hysch hysch ännu. Jag kan inte avslöja mer än att ögonskuggorna är riktigt, riktigt snygga. Men mer om det kommer.

Sephora Formula x

Too Faced och Benefit lanserar superfina presentaskar! Too Faced har bland annat en som ser ut som ett franskt dockhus. Vansinnigt söt! Benefit har också en ny ögonskuggsprimer.

Sephora Benefit Sephora Too Faced