Pressmöte med The Body Shop

Igår visade The Body Shop upp sina nyheter för hösten och julen. Det var en inspirerande och härlig visning fylld av julmusik, presentaskar, pepparkakor och pynt. Jag blev genast sugen på jul!

“Deck the halls…”

Men det kommer ut en hel del nytt innan dess. Redan om några veckor lanseras nya Honeymania. Jag misstänker att flera av er redan har hört talats om serien. Det är den nya doften på body butter med tillhörande produkter. För flera år sedan hade The Body Shop en doft som hette “Honey” som jag tyckte var alldeles för söt. Men den här gillar jag! Den är blommigt söt utan att bli för mycket. Det kommer flera kroppsprodukter som duschgele, body butter och liknande. Men jag är mest nyfiken på ett krämbad i serien. För visst närmar sig säsongen då mitt badkar använts lite flitigare.

bild-67Söta Alexandra från The Body Shop var klädd som Miss Honeymania. En figur som kommer synas flitigt i sociala medier i höst enligt företaget.

White Musk Smoky Rose är en ny doft som lanseras i slutet av september. Den är betydligt kryddigare och rökigare än originalet. Jag är inget fan av vanliga White Musk alls. Tvärtom.. jag tål den tyvärr inte. Men Smoky Rose är faktiskt rätt fin. Den är helt klart bättre än den andra som är alltför pudrig och damig för mig. Jag vill testa White Musk Smoky Rose lite mer innan jag beslutar mig för om det är en doft jag borde bära.

Så till julen. JULEN! Det är min favorithögtid och den ligger mig varmt om hjärtat. Julen hos The Body Shop fortsätter att vara fylld av färdiga vackra presentaskar. Det kommer också vara flera kampanjer i år. Bland annat tillsammans med Svenska FN-förbundet. Hurray säger jag! Mer välgörenhet för folket! Men jag återkommer mer till dem närmare jul.

bild-65

Juldofterna? Cranberry, Ginger Sparkle och ljuvliga, ljuvliga Vanilla Bliss. Jag är glad och nöjd! Det är samma som förra året. Jag hade gärna sett något mer nytt. Men jag gillar dem och de fungerar väldigt bra i Sverige så jag förstår att de vill upprepa succén från förra året. Mer om de enskilda produkterna får du veta innan de kommer ut i butik.

Lagom till jul kommer även en limitierad sminkkollektion. Precis som tidigare år. På plats var två av mina elever från Make up Expert för att sminka. Det var fantastiskt kul att se dem och jag var stolt som en tupp! 🙂 Även sminket dyker upp lite närmare lansering. Vid pressmötena får vi ofta se produkter långt innan lansering eftersom flera tidningar har runt 3 månaders pressläggning.

bild-66 bild-68Pauline och Malin – två av “mina” Make up Experts