Pressmöte med Vision Haircare

Vision Haircare är ett svenskt hårvårdsmärke som har funnits några år på svenska salonger. Jag har inte haft någon vidare bra koll på märket. Men nu har de ändrat designen på produkterna och i samband med det bjöd de in mig på pressmöte under förra veckan.

Vision Haircare pressmöte

Märket är skapat av två killar från Varberg och idag finns det på närmare 1500 salonger runt om i Sverige. Produkterna ska vara skapade för skandinaviska hår och eftersom de inte har några mellanhänder, är priset lite lägre. Designen på produkterna är ganska enkel, och inte direkt upphetsande. Men det är flera av produkterna jag är nyfiken på. Speciellt stylingprodukterna.

Vision Haircare

Pre Heat Glaze är en styling lotion som ska ge både skydd och stadga. Behöver man ha mer vård är Smooth Creaminal en leave-in-cream som ska ge fukt och näring. Volume är produkten som verkar mest spännande enligt mig. Det är ett spray som ska ge volym under föning. Du ska kunna bygga upp det i flera olika lager. Utöver en stor drös med stylingprodukter finns det även schampo, torrschampo, torrsschamp för mörkt hår, balsam och inpackning.

Jag ska hugga tag i några produkter så fort som möjligt och testa dem ordentligt.