Pressveckan dag 1

Två gånger om året är det Pressvecka i Stockholm. Då har PR-byråer öppet hus och bjuder in journalister, redaktörer, stylister och bloggare för att spana in nästa säsongs modenyheter och nu för tiden även nyheter inom skönhet. Jag brukar springa runt som en dåre för att hinna se så mycket som möjligt, och så även idag. Vi kan konstatera att hösten blir SNYGG. Men idag blev det mycket fokus på skönhet och accessoarer för mig. Det är ju så roligt! Flera av dem har jag tänkt berätta mer ingående om längre fram.

Pressveckan Deborah Lippmann Pressveckan R CO Pressveckan rosor Pressveckan Sif Jacobs Pressveckan skor rmpr Pressveckan Sweed Pressveckan Yggdrasil teamet

Jag har träffat många inspirerande människor och har haft flera spännande samtal om samarbeten och annat kul idag. Jag har fått höra historien bakom, sprungit på vänner jag inte sett på länge och fått brynen ifyllda av Tilda på Rapide Bar. Jag har klämt på höstens snyggaste kläder, kladdat med svarta ansiktskrämer och kletat med exotiska kroppskrämer. Jag har smaskat i mig chiapudding, smoothie och någon röra på acaibär. Matfokuset har hos de flesta legat på super food. Gott!

Yggdrasil, Emma Israelsson, Exuviance, Sweed, Louis Vuitton, Greta och Sahara Silver är några av alla märken du ser på bilderna.

Summan av den berömda kardemumman blir att jag har haft en fantastisk dag och att du har mycket att se fram emot på butikernas galgar i höst!

Pressveckan Sahara SilverPressveckan RMPR klänning Pressveckan rmpr Pressveckan Rituals säsong Pressveckan nagellack Pressveckan Palina Pressveckan Red and square Pressveckan Rituals Pressveckan Mildh Pressveckan Makiash Pressveckan Lv Pressveckan Lois Vuitton Pressveckan Keune Pressveckan John Henric Pressveckan Jenny Gretve Pressveckan Jane & Sophie Pressveckan hatt Pressveckan halsband Pressveckan chiapudding Pressveckan Emma Israelsson Pressveckan Exuviance Pressveckan Greta Pressveckan Björn Axen Pressveckan Asos