Pressvisning med Proctor & Gamble

I veckan var jag på pressvisning med Proctor & Gamle. De visade upp sina firsörmärken, Wella, Sp, Sebastian och Sassoon. Vi fick inspiration i form av en visning med tre modeller per märke.

Vi bjöds på supergoda snittar som jag åt som lunch, mineralvatten och mingel. Efter visningen fick vi gå runt till respektive märke och träffa stylisterna och modellerna. De berättade om nya och gamla produkter, styling och färg. En produkt som många blev intresserade av var en toning från Wella. Jag ska prova den i dagarna för att få lite mer lyster i mina långa längder.

Jag mötte flera av mina branschfavoriter. På plats fanns bland annat Delinda, Tina, Ellen, Hedvig och Kicki.

Jag blev inspirerad av både styling och färger. Jag blev väldigt sugen på jordgubbsblond. Men jag vet hur jobbigt jag tycker det är när jag vill gå tillbaka till min vanliga färg. Det är det som är nackdelen med långt hår och lite ömtåligt hår. Man är lite fegare. I alla fall jag..

Naturligt och enkelt hos Sp, Spännande kulörer hos Wella och fina färger och väldigt fina former hos Sassoon.