Prestationsångest och mys

Jag har sådan sjukt hög prestationsångest just nu. De senaste veckorna har varit fulla med jobb och jag är tacksam och glad för det samtidigt som jag känner att jag vill prestera och göra mitt bästa. Tänk om en hade varit lite säkrare på sig själv?

Det här med prestationsångest är något jag tänker jobba med under 2017. Jag mår ju inte bra när den skjuter i höjden, det gör såklart ingen. Och då är det ju bättre att göra något åt det än att den bara ska få ligga där och pysa. Jag struntade helt i modeveckan i Stockholm förra veckan. Förr gick jag på nästan varje visning och åkte ner till Köpenhamn vid flera tillfällen för att springa på visningar där. Men jag vet att det bara ger mig stress och oro så jag gick på yoga istället för att springa runt. Jag älskar att gå på modevisningar. Jag älskar mode. Jag älskar pulsen innan visningen börjar och adrenalinet som börjar spinna på när ljuset släcks i lokalen och istället får lysa på de framskridande modellerna. Men jag gillar inte alltid stämningen och den svenska ängslighet runt omkring. Det blir lite för mycket gymnasium för mig. Då brukar det vara bättre i Köpenhamn.

Förutom att jobba mycket har vi renoverat hemma de senaste veckorna. Vi har flyttat runt mellan rummen och nu har vårt gamla sovrum delats upp till barnrum och kontor. Det blev superfint! Men det har varit mycket jobb med att fixa i ordning och sortera alla arbetsprover. Jag har också passat på att sortera ALLT smink jag använder när jag jobbar som makeupartist. Mitt stora lager av skönhetsprodukter krympte lite. Brukar du sortera och slänga bland dina skönhetsprodukter?

Igår bjöd jag hem ett gäng vänner på marängsviss och cava. Jag behöver sådant den här tråkiga säsongen. Vänner och lyx. Vad gör du för att bli piggare?