Recension av Eyeko Me & my shadow

Jag gillar flera produkter från Eyeko. Bland annat deras bryngele och eyeliner. Så jag hade stora förväntningar när jag testade Me & my shadow. Det är en ögonpenna och ögonskugga i ett. Den ena sidan av pennan har en tjock krita och den andra en pensel. Tanken är att du ska applicera kritan och sedan sudda ut den med penseln. Formulan lovar att vara vattenfast.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Första gången jag testade den tyckte jag inte att formulan höll måttet. Färgen satt inte och skuggan la sig i veck över ögonlocket.

Men jag gav den fler chansen för att se om det var en tillfällighet. Den här gången fastnade kritan i locket och var snudd på omöjlig att få ut. Resultatet på ögonen blev den samma den här gången.

Jag gav den fler försök men kritan fastnade återigen i locket. Nu har jag gett upp. Det finns helt enkelt bättre krämögonskuggor för det priset.

Pris: 159 kr

Mitt betyg: 2/10

Ännu nyfiken på Eyeko? Lägg pengarna på deras nya lösögonfransar istället.

eyeko_lash_wardrobe_box