Recension av Superstay better skin foundation

Superstay better skin foundation är en av Maybellines nyheter för våren. Den lanserades i slutet av februari och lovar bland annat att ge ett felfritt resultat, en matt finish och att den ska sitta hela dagen. Den ska även ta bort glåmighet och rodnad samt ge lyster.

Den innehåller bland annat Actyl C som ska ge en hudförbättrande effekt på länge sikt.

Jag är beredd att hålla med om att den sitter bra och är täckande. Men tyvärr är färgutbudet inget vidare. Det känns med sina orange och rosa toner inte alls anpassat för en skandinavisk marknad. Jag saknar blandningen av ljusa och mörka nyanser i en neutral och gul färgskala. Jag saknar också lyster av produkten. Nä, vill du satsa på en ny budgetfoundation tycker jag att du istället ska satsa på Infallible Stay Fresh Foundation från L´Oréal.

image.aspx

 

Mitt betyg: 2/5