Recension: REN Radiance Perfecting Serum

Med hjälp av bland annat lakritsextrakt, magnesium och vitamin C lovar REN Radiance Perfecting Serum att ge lyster till huden. Samtidigt ska den minska pigmentförändringar och ge bra med fukt.

REN Radiance Perfecting Serum Elinfagerberg.se

C-vitamin och lakritsextrakt är två klassiska ingredienser när det kommer till pigmentförändringar och glåmig hy. Nu har jag inga pigmentförändringar så det kan jag inte bedöma om den fungerar på. Jag tycker att jag får ok med lyster av serumet. Det är ingen jättestor skillnad. Däremot saknar jag mer fukt. Huden känns lika fuktfattig efter några månaders användning som tidigare. Men det kanske kan försvaras med att det är vinter.

Serumet har en typiskt skön “serumkonsistens”. Lite som en blandning av kräm och gelé. Den doftar apelsin/aprikos och är i en smidig pumpförpackning.

Den ska användas två gånger om dagen, under din dag- respektive nattkräm.

Jag ger den 3/5