Rio Carneval från Isadora

Det är många skönhetsmärken som är inspirerade av Rio i år. Och med tanke på kommande Fotbolls-VM i sommar och Sommar-OS 2016 som båda är i Brasilien är det kanske inte så konstigt. OPI och Sephora är några av de som har influerats. Och nu kommer Isadora ut med Rio Carneval. En kollektion med färgstarka nagellack och läppglans.

En ny nyans på läppglans har kommit ut – Tiger Lily. Men mer intressant är de fyra nya nagellacken.

Här ser ni färgerna Flip Flop, Beach Pearl, Copacabana och Peachy Colada.

Isadora Rio Carneval

Jag valde att måla på Peachy Colada på alla naglar utom två där jag istället målade på Flip Flop på ena handen och Copacabana på den andra. Jag målade på lacken för två dagar sedan. Därför är det lite avskavt på en nagel. Det blev inte riktigt jämnt och täckande. Jag vet inte om kvalitén har sänkts på lacken eller om jag var för snabb. För jag tycker att de oftast brukar bli jämna. De torkar snabbt och jag gillar färgerna. Somriga!

Isadora nagellack Isadora skönhetsblogg

Kuriosa: jag fotade fingrarna på min tax rygg efter en stunds ryggmassage. Hennes mjuka blanka svarta päls blev en bra kontrast till färgerna. 🙂