Sätt färg på brynen!

Isadora har släppt en ny kollektion ögonbrynsprodukter som kommer finnas i deras ordinarie sortiment. Kollektionen som de kallar för Isadora Eyebrows innehåller ögonbrynspennor i tre olika färger och ögonbrynsgele i två fäger samt en transparent.

Ögonbrynsgele

Nu var mitt pressprov en penna i mörkbrunt. Vilket är alldeles för mörkt för mig. Jag tycker ofta att mörkbrunt fungerar bra för de som är väldigt mörka. Jag använder oftast ljusa gråbruna nyanser som inte har röda pigment i sig, och oftast i form av skugga.

Men pennans konsistens går alldeles utmärkt att recensera ändå. Och den gillar jag! Den är krämig och fäster lätt på stråna och huden under dem. På andra sidan pennan finns en liten borste. Eftersom pennan ger mycket pigment krävs det att du kammar igenom brynet efter att du fyllt i dem. Det kan smula lite av färgen, eftersom eventuellt överskott försvinner. Men annars funkar den bra och jag tycker att den sitter fint. Efter att färgen är på plats kan du kamma igenom dem brynen med bryngelen för att stråna ska ligga på plats. Men eftersom pennan är så krämig i sig, tycker jag att stråna sitter bättre på plats än vanligt.

Ögonbrynspenna bild (97)bild (98)

Här ser ni pennan till osminkat öga och oborstat bryn. Den andra bilden med lätt sminkat öga och borstat bryn. Tillsammans med en dramatisk ögonmakeup kan jag tänka mig att använda den här mörkare nyansen på bryn.

Det är dags för brun-utan-sol ikväll ser jag.. 😉