Sensai Cellular Performance med ny kompis

Total Finish Foundation från Sensais serie Cellular Performance är en puderfoundation som kommer i en liten dosa med svamp. Den ska ha anti-age effekt. Men jag vet tyvärr inte hur eller av vad. Konsistensen är lätt men har fin täckning. Jag har testat den ett tag och gillar den.

Sensai cellular performance foundationHär tillsammans med Lily Lolo kabukiborste Super Kabuki Brush. Tyvärr har jag bara Total Finish Foundation i en ful refillförpackning.

Ett tag tyckte jag att den blev lite kakig efter några timmar. Det såg ut som om det samlades upp puder i sjok och det blev inte alls lika snyggt som direkt efter applicering. Men nu har jag upptäckt en ny kombo. Jag har testat att applicera den med en kabukiborste vilket jag tycker ger ett betydligt finare resultat. Resultatet blir lagom täckande med mer glow och den sitter bra. Det blev heller inte lika kakigt senare under dagen. Nu åker den medföljande svampen ut. Tillsammans med kabukiborsten blev Total Finish Foundation en ny favorit!