Shine Bright!

Mjuka metallicfärger och dramatisk svärta får gestalta Isadoras vinterkollektion Shine Bright. Kollektionen är uppdelad i en linje med kalla färger och en med varma. Den kalla bygger på silver, rosa och lila, medan den varma har toner som rött, guld, svart och silver (!).

Candice_07_0154_ShineBright13_PR_small Candice_06_0152_ShineBright13_gold_small

Jag testade den varma paletten med färger av guld, brunt, silver och svart igår. Jag kombinerade den med läppglanset Moisturizing Lip Gloss i färgen Pink Diamond från den kalla kollektionen. Jag använde fuktig pensel till skuggorna och kombinerade med mörkbrun ögonpenna och svart mascara.

bild-2.PNGbild-111

Jag gillar dem! Skuggorna är mättade, ger fint skimmer, mycket pigment och är lättsuddade samtidigt som de sitter bra. Läppglanset var helt ok. Inget wow, men fint. Det finns även ett rött läppglans – Color Chock i färgen Rock Red. Jag ska testa det i dagarna. Det ser nämligen väldigt fint ut!

Annat nytt i kollektionen är bland annat Twist-Up Eye Gloss. Det är ögonskuggskritor i två nyanser – Brown Sugar och Oyster. De ska också testas så fort jag hinner. Jag kan tänka mig att de är bra som färgade ögonprimers eller som en enklare snabbapplicerad skugga.

Kollektionen i sig är fin. Men jag är lite trött på att tänka varmt och kallt. Annars är produkterna fina och håller hög kvalité om man jämför med priset! (69-149kr)