Shop, shop, shop!

M.A.C´s ljuvliga kollektion Shop bjuder på otroligt fina förpackningar. Liknande förpackningar finns också i kollektionen Cook. Och produkterna ser inte heller helt fel ut. Jag har fått kika på krämrouget Optimistic orange från Shopkollektionen och läppbalsamet Purring från Cookkollektionen.

Rouget är riktigt högpigmenterat och fint och har en bra konsistens. Färgen är jag alltför blek för att använda än. Ska jag ha orange måste jag bli brunare först eller göra en mer effektmakeup. Men jag kommer förmodligen använda det när jag arbetar som make up artist. Jag är sugen på att bli brunare och testa det som en effektfull ögonskugga och självklart som rouge.

Läppbalsamet är orange med lite skimmer i och blir mer transparent på läpparna. Jättefint! Men lite synd att det är i en burk istället för stift som är mer hygieniskt.

Förpackningarna är så fina så jag tänker definitivt inte slänga dem!

Shop och Cook lanseras på internationella kvinnodagen och finns tillfälligt i butik i ca. 10-12 veckor framåt. Passa på!