Shopping och barer i Linköping

Jag har haft en fantastiskt rolig helg! Jag och min vän Cissi, som bor i Småland, möttes upp i Linköping för att bara umgås. Vi är båda småbarnsmammor och vi kan väl säga att vi själva inte ligger högst upp i prioritet i våra liv. Jag ger allt jag kan till min dotter (och tax) och sen finns det inte så mycket kvar till mig själv. Och fattas bara annat. Hon är värd all kärlek, omsorg och engagemang.

Elin Fagerberg och Cecilia Liljedahl LinköpingElin Fagerberg Esprit, Asos, Hm, Svea, LinköpingKlänning från Asos, Solglasögon från Ray Ban, Väska och väst från Esprit, Tights från HM och skor från Svea.

Men i helgen har jag och Cissi haft egentid bara hon och jag. Vi har fått fokusera på oss själva och haft otroligt roligt! Vi började med lunch på en sportbar med goda vegetariska hamburgre och efter det gav vi oss ut på shoppingrunda. Jag köpte bland annat jeans på Gina Tricot. Supersköna! Vi hann även med en långfika på konditoriet Linds innan vi drog tillbaka till hotellet för att dricka chardonnay i baren.

Linköping Cissi i provrummet Linköping vin på scandic

Vi tog lång tid på oss att göra i ordning oss. I vanliga fall blir det ju lite hafsigt hemma när man jag är stressad av barn, hund och tider som ska passas. Jag sminkade Cissi och mig själv, fixade vårt hår och sen drog vi ner på stan.

Linköping Cecilia Liljedahl Linköping Cecilia Liljedahl närbild Linköping Cecilia Liljedahl Utgång Linköping Elin Fagerberg skönhetsblogg Linköping Sephora, GHD, Cicamed, Decleor, Jane Iredale, Mac, Makiash, NarsVi använde oss bland annat av stylingtång från ghd, primer från Jane Iredale, ögonskugga från Nars, Mascara från Mac och kroppsolja från Nuxe. 

Tapasbaren Aioli blev vårt första stopp. De hade fin inredning, trevlig personal och riktigt goda tapas. Allt var perfekt utom min gazpacho som var på tok för stark. Jag kände mer chili än tomat, gurka och vitlök. Men resten var riktigt bra.

Vi drog vidare till en bar jag inte kommer ihåg namnet på. Det var jättetrevligt. Men jag blev överlycklig när Cissi sa att hon ville dra ut och dansa. Dansa är ett av det bästa jag vet men jag trodde inte att jag skulle lyckas lura ut henne. Vi drog till nattklubben Harrys som även satt ihop med pianobaren Riva och nattklubben Sliver. Vi sprang mellan ställena och kände oss tio år yngre än var vi är. Dansade, skrattade och dansade lite till. Vi hade så otroligt roligt! Adrenalinet var på topp.

Elin Fagerberg Cecilia Liljedahl Harrys Linköping Linköping Elin Fagerberg skönhetsblogg champagne

Idag vaknade vi relativt pigga och njöt av en hotellfrukost. Tyvärr var det alltför mycket folk (Scandic Västra) men det var gott! Vi la oss i sängen efteråt och pratade och jag passade på att testa Cicameds ansiktsmask Collagen Boost Mask som har kommit i resestorlek. Efter lite strosande på stan och en väldigt god lunch på Hälsofreak åkte vi tillbaka till Stockholm. Jag har knappt lämnat min dotter under det här året tidigare. Det gjorde lite ont i hjärtat och hon fanns ständigt i mina tankar. Men det var verkligen välbehövligt med egentid och jag tror att jag blir en bättre mamma när jag har fått tanka energi.

Linköping Hälsofreak elinfagerberg.se Raw food valnötsbiff kändes fräscht efter mindre nyttig mat dagen innan. 

Linköping Cicamed Collagen Boost MaskCicameds Collagen Boost Mask i reseförpackning.