SHR-mässan

I fredags var det så äntligen dags för SHR-mässan. SHR står för Sveriges hudterapeuters riksförbund. Vartannat år anordnar de en skönhetsmässa för hudterapeuter, spaterapeuter, salonger och spaanläggningar. De senaste åren har de också varit snällare med att släppa in lite press och hudterapeutstudenter. Utställare är olika leverantörer av hudvård, kroppsvård, smink, apparatur, inredning och liknande, för salong. Jag var där för första gången för 8 år sedan. Sedan dess har jag hunnit besöka mässan både som hudterapeut, press och varit med som utställare. Mässan är alltså inte öppen för konsumenter.

I år var det inte så jättemycket nyheter. Den produkt jag blev mest nyfiken på, var foundation från Lycogel. Men det absolut roligaste var att träffa så många vänner och bekanta från branschen. Det var väldigt längesedan som jag kramade så pass många under bara några timmar. Underbart! Det kändes som en stor härlig reunion!

En av mina favoritutställare var finska Duroy. Jag brukar alltid rusa fram till dem varje mässa. De har superbra sminkpenslar och tillbehör för mässpriser.. inte helt fel!

[slideshow]