Si! – doftnyhet från Giorgio Armani

Redan i våras fick jag sniffa på Giorgio Armanis senaste damparfym – Si. Doften ska vara en hyllning till den moderna kvinnan och inspirera till både självsäkerhet och styrka. Jag gillar tanken. Betydligt trevligare än andra kampanjer som kan vara riktigt sexistiska. Cate Blanchett är ansiktet utåt, vilket jag också tycker om. Hurray för en vuxen kvinna! Ok, att hon kanske är lite väl fixad. Men hon är både framgångsrik och vacker. Långt ifrån en 14-årig modell som ska föreställa vuxen.

A_SI_01_V4_BIS2_CMJN_PRESSE_SP

Och doften då? Jo, jag gillar den. Den kanske inte blir just min favoritdoft. Men jag tror definitivt att den blir en storsäljare. Den innehåller bland annat svartvinbär, freesia, patchouli och träackord. Resultatet blir kvinnligt, lättburet och fräscht.

FLACON 50ml_1