Skicka hit snabbt tack!

Jag får alltid ett väldans habegär när jag är inne på Lime Crime´s hemsida. Det är inte mycket som jag inte är intresserad av. Jag vill dra på lila och gröna läppstift, orange eyeliner och magiska ögonskuggor. Att låta kreativiteten flöda! Jag önskar att fler märken i Sverige skulle vara lika modiga och ta fram knäppa färger. Men jag vet att färgerna förmodligen hade haft svårt att slå här. Beige och brun är ännu de mest sålda färgerna på sminkprodukter i Sverige. Så låt oss våga vara lite mer färgglada!

Här är några av de produkter mitt sminkskåp skriker efter just nu.

Knallblå eyelinern Lazuli

Ögonskuggspaletten Acquataenia

Nagellacket Pastelchio

Läppstiften My Beautiful Rocket och No She Didn´t

LazuliAquataeniaPastelchio

 

My Beautiful RocketNo She Didnt