Skönhetsbloggare till Helsingfors

Vi fick ju höra på flera härliga föreläsningar om bland annat nya produkter under kryssningen till Helsingfors. Mer om dem kommer lite senare. Under tiden bjuder jag på ett gäng bilder. För visst säger en bild mer än tusen ord?

Föreläsningarna

Garnier Garnier berättade bland annat om fyra nya ansiktskrämer för olika hudtyper samt en eye make remover som jag är väldigt nyfiken på. 

Kicki Norman Kicki Norman pratade om unikitet och lite journalism. Intressant! 

L`OccitaneL`Occitane berättade bland annat att de vill stimulera alla våra sinnen med sina produkter. De berättade också lite om deras olika bästsäljare. Som min favorit, Shea Butter Handcream.

Vita Liberata Vita Liberata berättade om deras brun-utan-sol och gav oss flera tips. Vi fick också testa på spray tan. Det var iskallt i rummet så jag skrek när jag blev sprayad. Haha! Men resultatet blev jättefint. Visste du att du slipper den typiska doften av brun-utan-sol av deras produkter? Colour Crush ShineThe Body Shop lanserar nya läppstift med mycket glans i april. De är jättefina! De visade också upp en fin doftserie med gardenia som lanseras snart. Förutom nyheterna berättade de bland annat att de fyller 35 år i år. 

Helsingfors

Jag och Ian smet ifrån turistgatorna och gick istället till området till höger bakom den stora kyrkan. Här finns mysiga fik och vintagebutiker. Vi promenerade länge i solen och käkade lunch på bohemiska Espresso Edge. Jättemysigt! Helsingfors är verkligen en vacker stad. Jag kan varmt rekommendera att åka hit. 

Borstj i HelsingforsLunch i Helsingfors Vintagebutik i Helsingfors

 

Middagarna

Vi åt gott på färjan. Första kvällen på en nyöppnad italiensk restaurang och den andra på buffén. Efter det hängde vi i vinbaren och skvallrade.

Aida, Ian Elin, Karin och Agneta Helena, Sara, Daniel Kristina och Linnea Svenska skönhetsbloggare elinfagerberg.se Svenska skönhetsbloggare, Elin FagerbergKristina, jag och Nina. Jag har klänning från Vila och halsbandet är vintage inköpt i Reyjkjavik.