Skönhetsbranschens Oscarsgala

I veckan var det dags för den årliga Swedish Beauty & Cosmetics Award. Det var 450 branschpersoner på plats och jag var där tillsammans med Daisy Beauty. Vi började kvällen med att dricka champagne på Diors huvudkontor och åkte sedan ner mot Nordiska Museet på Djurgården där galan hölls.

Temat var mystik och det genomsyrade hela kvällen. Dresscode var smoking och mask. Det var ett väldigt lyckat tema! Jag njöt kvällen lång av trevliga människor, fantastiska lokaler och god mat. Jag hade otroligt roligt! Jag träffade gamla arbetsgivare, nuvarande och tidigare uppdragsgivare, gamla vänner och givetvis en stor drös med underbara bloggkollegor. En riktig firmafest! När man driver eget och jobbar själv är det så otroligt givande att få träffa så många man tycker om på en och samma kväll.

Vinnarna i de 38 kategorierna hittar du här. Bilderna från kvällen får berätta resten.

Min outfit:

  • Klänning: French Connection – en oldie but goldie. Jag älskar den!
  • Mask: Karnevalmasker.se – jag var glad att min hade en pinne på sig och imponerad över de som orkade gå med mask på sig hela kvällen.
  • Halsband: Elena Gloria – en ny favorit. Jag älskar maffigt till galor!
  • Örängen: Elena Gloria
  • Armband: Guldfynd
  • Skor: Chanel
  • Väska: Saint Laurent

Ett stort tack till Kicki på Daisy Beauty, Madelaine på KTF och till alla andra underbara branschkollegor jag mötte på plats!

Elin Fagerberg gala  Elin Fagerberg skor från Gucci   Kicki Norman, Sam Bergenståhle, Linda Hallberg Kristina Norman den yngre, Sam Bergenstråhle, Linda Hallberg och Frida Selkirk posar glatt under förfesten på Dior. Mingel Karin Widen Linda Hallberg elinfagerberg.se Mingel hos Dior. Skönhetsbloggar elinfagerberg.se  Karin, Ida, Nina och Karin minglar på Nordiska Museet. Karin Widen Karin Lind Elin FagerbergKarin, Karin och jag gömmer oss bakom våra masker. Svenska skönhetsbloggare elinfagerberg.seAida, Karin, Jag och Desiree är suddiga men glada i toakön! Aidas makeup elin fagerberg skönhetsbloggAida och jag satt bredvid varandra på middagen. Vi hade jättekul! Foto: Aida Ghorban EbrahimiThe Body Shop mottog pris The Body Shop var ett av alla företag som fick ta emot pris. Flest priser vann Björn Axen, hela tre stycken! Tinda Lövgren och Elin FagerbergUnderbara Tindra och jag. Foto: Tindra Lövgren

Goodie Bag elinfagerberg.se Goodie bagen var enorm!! Daisy BeautyDaisy Beautys nya tjusiga nummer fanns med i goodie bagen!