Skönhetsgala på Södra Teatern

Nå ja, vad är väl en bal på slottet? Den kan vara dötrist, långtråkig och alldeles… alldeles underbar! Nä, det var ingen bal på Södra Teatern i torsdags, men väl en riktigt maffig skönhetsgala! Daisy Beauty Awards körde andra året som gala och jag njöt av allt kul!

Vi var runt 400-450 bloggare, journalister, leverantörer och annat löst folk inom skönhetsindustrin på plats på Södra Teatern för att kora 2017 års bästa skönhetsprodukter i flera olika kategorier. Daisy Beauty Awards har jurygrupper bestående av skönhetsbloggare. Jag har suttit i juryn sedan utmärkelsen startade för flera år sedan. I år satt jag för kategorin Årets Aktiva Hudvård där Dermalogicas ögonkräm Dermalogica Stress Positive Eye Lift vann. En annan favorit som vann i kategorin Årets Sheet Mask är Acasia skincare Life me up sheet mask. Linda Hallbergs magiska pennor vann i två kategorier, även de är favoriter för mig. Superkul! Här hittar du alla vinnarna.

Vi var ett gäng på åtta tjejer som möttes upp på Ljunggrens innan galan. Vi njöt av goda drinkar (alla utom min som smakade filmjölk med kardemumma. Blä!) och laddade inför festen. 

Mingel inne i baren på Södra Teatern. Efter minglet var prisutdelningen inne på teatern och festen på Kägelbanan. 

Rachel Molin och chefredaktören Kicki Norman på scen. 

Efter prisutdelning på Södra Teatern fick vi vira in oss i filtar och promenera över Mosebacke till Kägelbanan där festen fortsatte. Där bjöds det på god mat, dryck, roliga aktiviteter och mingel med fantastiska människor. Jag kramade på mängder med känningar. Bland annat Lina från Palina, Anna-Karin från Acasia, min tidigare rektor från Gildaskolan – Gilda Liljebladh och en stor drös med fina vänner, kollegor och samarbetspartners.

Med Dominika och Emma i fotobåset. 

Dominika framför Cetaphils monter. 

 

Min outfit

Mitt hår fixades av min fantastiske frisör Daniel. Mer om det kommer. Sminket är en salig blandning av Pur Cosmetics, Benefit, Kiss New York, YSL, MAC och Linda Hallberg. Klänning och örhängen kommer från ASOS och handväskan är från YSL.