Skönhetsinslag med mig på Nyhetsmorgon

I morse var jag med i Nyhetsmorgon för att prata om en av höstens hetaste trender inom ögonmakeup – färg. Jag hade med mig en stor drös av härligt färgglada ögonskuggor, mascaror och pennor att visa upp.

Det var första gången jag var med i Nyhetsmorgon och det var både pirrigt och jättekul! Jag har varit med i olika tv-produktioner tidigare men inte live. Superspännande! Jag blev kontaktad av dem under förra veckan och fick stor frihet om vilket ämne jag ville tala om.

Först blev jag hämtad hemma med taxi för att bli sminkad och fixad i håret innan sändningen. Tjejerna i sminket var superduktiga och väldigt lyhörda. Annars kan det vara rätt svårt att bli sminkad av någon när en själv jobbar med det. Men här var det inga problem alls.

Sen fick jag smyga in i studion och lägga upp allt färgglatt smink på ett stort bord och Peter Jihde kom på den briljanta idén att pynta med höstlöv och äpplen. Jag tycker att det blev superfint!

Jag var med i två olika inslag och en kort liten puff. Alla var verkligen supertrevliga! Programledare, assistenter, kameramän, ljudkillen, makeupartisterna, ja alla jag träffade.

I inslaget har jag dukat upp produkter från NARS, The Body Shop, YSL, Linda Hallberg, Clinique, OFRA, Lumene, IsaDora, NYX, Kicks, Buxom, L´Oréal, Inika, Sephora, Elizabeth Arden och Make up Store.

När Thilde testar en primer med ögonskugga använde hon primern 24-hour Extend Eye Base från MAC och jag blir lite osäker på vilken ögonskugga hon hann ta men jag tror att det är Burgundy Red från IsaDora.

Den blå mascaran som jag borstade Peters handhår med (haha!) är smått fantastiska Vinyl Couture från YSL i nyansen I´m The Trouble.

Såg du den vackra pennan jag visade upp på handen? Den är från Linda Hallberg. Just det, LH Cosmetic byter namn till Linda Hallberg den här veckan och lanserar två nya kit med pennor – Flash Crayon och Mood Crayon i höstnyanser. De är galet snygga!! Jag visade upp Atria Flash i sändningen. Men jag är minst lika förtjust i den smutsigt turkosa Avoir Flash som jag även hade längst med min nedre franskant.

Nyfiken på att se min medverkan i Nyhetsmorgon? Här hittar du det.