Skönhetsnyheter från Biotherm och Bobbi Brown

Den senaste tiden har jag varit på en hel del olika pressmöten. Under förra veckan presenterade bland annat Biotherm fina hudvårdsnyheter. Vi var ett tjugotal journalister, redaktörer och skribenter på plats. Mötet inleddes med en skrattföreläsning. Väldigt oväntat och kul! Skratt är verkligen förlösande!

image001

Har du förresten sett att deras ansikte utåt nu är Leighton Meester? Hon ska symbolisera varumärkets glada och unga approach. Jag vet inte om jag tänker på just henne när jag tänker “ung och glad”. Men det kanske är för att jag kopplar ihop henne för mycket med Blair i Gossip Girl? I vilket fall som helst är hon väldigt fräsch och vacker! Det kommer att komma en hel del nyheter från Biotherm men än så länge tänker jag hålla tyst om dem. Det dröjer ännu ett tag innan de hamnar på hyllorna.

Igår var det pressfrukost för Bobbi Brown. Jag kan väl snabbt erkänna att det är ett av mina favoritmärken som makeupartist. Vi var på Åhlens och spanade in vårens nyheter. Vi fick bland annat veta att Bobbi Brown lanserades för ett år sedan och nu finns på tolv olika ställen i Sverige. Alla diskar är på Åhléns. Bobbi Brown bygger mycket på basprodukter. Att du ska hitta rätt färger för just dig och kunna “bli din egen makeupartist”. Jag gillar tänket. En produkt som är riktigt rätt kan göra så mycket mer än om du använder fem andra produkter tillsammans men som inte är helt hundra i färgen.

Efter mötet visade deras makeupartist och creative director Eliano Bou Assi vårens nyheter på en snygg modell. Det är Eliano som håller alla utbildningar för Bobbi Browns makeupartister världen över. Han är fantastiskt duktig! Han trollar med små medel och lägger stort fokus på korrigering och en vacker hud. Jag träffade Eliano senast i somras över en chokladboll och en kopp te. Det var väldigt roligt att se honom igen!

Bobbi Brown Spring 14 Elinfagerberg.se

Men nyheterna då? De såg ut att vara väldigt bra! Men jag har inte testat dem själv ännu. Eftersom det ännu dröjer ett tag innan de hamnar på skönhetsdiskarna får du vänta några månader till innan jag tar bort tejpen för munnen…