Slut på en produktiv dag

Den här dagen har jag minst sagt varit aktiv!
I morse skulle jag på ett pressmöte för ett nytt spa med Bindefeld. Givetvis åkte jag till helt fel adress och fick sedan springa till den rätta. Jag fick skamset smita in när det börjat. Mer om spat kommer i ett annat inlägg.

Efter pressmöte promenerade jag ner mot Oriflames huvudkontor för att uppdatera mig och min dator lite inför helgen. Jag ska hålla utbildning för ett fyrtiotal av deras konsulenter då. Jag ska prata en hel dag om hudvård, smink, kroppsvård och doft.

Väl hemma satte jag mig och skrev en artikel till en tidning. Bland annat skrev jag om vårens trender för solglasögon. Jag försökte också plugga lite. Ikväll har jag nämligen haft praktisk tenta i kursen i retorik, som jag går på Södertörns högskola. Det kändes som att det gick bra!

Nu har jag svarat på mail, tittat på underbara The new normal och hunnit gosa med hundarna.

Jag tycker att jag är värd en god natts sömn nu..

20130306-002220.jpg