Smink från Dr Hauschka

Dr Hauschkas smink har tidigare gått mig förbi fram till pressmötet för några veckor sedan. Jag har använt deras hudvård i perioder. Men idag testade jag för första gången Volume Mascara och Kajal Eyeliner från dem. Båda i svart.

Jag gillar produkterna! Mascaran har en stor, fluffig borste som ger bra med volym. Det blir ingen “va-va-voom-volym”. Jag skulle nog inte använda den till fest. Men till vardags fungerar den alldeles utmärkt. Mascaran är lättapplicerad, fixerar fransarnas böj och förlänger. Stort plus för att den inte ger klumpar!

Dr Hauschka Mascara Elinfagerberg.se

Kajal Eyeliner är en ögonpenna med relativt bra pigment. Det hade inte skadat med snäppet mer svärta. Men jag gillar att den glider på väldigt lätt utan att smula eller kladda. Nu har jag ju bara testat den i en dag. Men den verkar sitta bra också.

Jag har kombinerat produkterna från Dr Hauschka med:

Youth Liberator från YSL. En smått fantastisk foundation som jag inte kan få nog av.

– Puder från Make Up Forever

– Rouget Chry från Emite

Eyebrow Cake Powder från Nyx

Eye Shadow Palette i nyansen Highlands från Isadora

– Läppennan Amy från Face Stockholm

– Läppstiftet Shine Creator i färgen nr. 10 från Deborah Milano

Elin Fagerberg Elinfagerberg.se

Den här bilden har ett filter från Instagram. Läppstiftet är inte så här blått i verkligheten (och jag har tyvärr inte riktigt så vita tänder…).