Smink från Topshop

Jag har alltid älskat kläderna från Topshop. Typiskt brittiskt med mycket färg och roliga detaljer. Jag tycker att de är väldigt snabba på att plocka upp trender och jag hittar alltid något fint när jag är där.

Men det har aldrig blivit av att jag har testat deras smink som har funnits ett tag nu. Förrän nu. Jag provade några av deras produkter i fredags. Jag tycker att det var bra produkter för bra priser. Inte de bästa jag har testat men helt klart värt att spana in.

Jag provade foundation, ögonskugga, kajal och läppstift. Ögonskuggan är i färgen Tarnish. En bronsig ton med metallic i sig. Den var mediumtäckande och jag använde den med fuktig pensel. Den är fin att göra en mildare sotning med. Perfekt om du inte är van att göra sotmakeup och vill börja lite mer försiktigt.

Kajalpennan är i färgen Slate och var smidig att måla på. Den är relativt mjuk i konsistensen och ger mycket färg. Sitter inte hundra procent men är perfekt att sudda ut under ögonskuggan för att få den att fästa och bli intensiv. Samt att definiera ögat med över ögonskuggan.

Läppstiftet är i färgen Hazard. Stiftet ser ut att bli riktigt mörkt men blir mer rött på läpparna. Det har en bra täckning och sitter ganska bra. Skön krämig konsistens.

Foundation är i tubform med pump. Älskar förpackningen! Den ger en mediumtäckning som jag gillar. Huden får lysa igenom men du döljer det du vill dölja.

Priserna ligger mellan, 79-129kr. Superstort plus för den underbara förpackningsdesignen. Den känns väldigt Topshop!

Vill du se hur deras smink ser ut på dig? Klicka dig vidare hit. Men det är väldigt kul och lätt att fastna! Så klicka dig inte dit om du sitter på jobbet.. 🙂

[slideshow]